Kontrollera dataläckor

Om du inte är säker om konton på vissa webbplatser är säkra kan du kontrollera den med Kaspersky-programmet. Programmet kan upptäcka om dina konton har äventyrats och din data är på väg att bli allmänt tillgänglig.

Obs! Kaspersky-programmet kan endast kontrollera konton vars e-postadress är dess användarnamn. När Kontrollera dataläckor används erhåller inte Kaspersky data i ett öppet tillgängligt format, och lagrar dem inte. Data används endast för genomsökning. Om en läcka upptäcks får inte programmet tillgång till användardata utan ger information om kategorier av data som kan vara offentligt tillgängliga.

Som standard försöker Kaspersky-programmet kontrollera dina användarkonton när du är auktoriserad på en viss webbplats.

Om kontrollen upptäcker att dina uppgifter kan ha blivit offentliga kommer programmet att meddela dig och visa följande information:

Du kan lära dig hur du minimerar konsekvenserna av en eventuell dataläcka genom att klicka på motsvarande datakategori.

Kontrollera om ditt konto har äventyrats

I Kaspersky Plus och Premium kan programmet kontrollera din e-postadresser varje gång du loggar in på ditt kontot på webbplatser.